Olhaco verliest met 3-0 van Dynamo

Teamfoto Olhaco
De selectie van Olhaco © Website Olhaco
VOLLEYBAL - Op bezoek bij Dynamo uit Apeldoorn heeft Olhaco een moeizame wedstrijd beleefd. De Hoogevers gingen met 3-0 onderuit: 25-21, 25-20 en 25-15. Olhaco zakt ten koste van Dynamo naar de zevende plaats in de Topdivisie A.
"Wij speelden op zich wel goed, maar zij waren gewoon beter", vertelt trainer Xander Arling na afloop van de wedstrijd. "Zij konden net even wat beter doorduwen en waren effectiever in de aanval." In de eerste tweede sets kon Olhaco nog aardig meekomen, maar Dynamo gingen met beide sets aan de haal.

Meer risico

"In de derde set gingen wij er met vol risico in. Je kunt de wedstrijd niet rustig voort laten kabbelen", zegt Arling. Dit pakte alleen niet goed uit voor zijn ploeg, waardoor de derde set ruim (25-15) naar de thuisploeg ging.
Volgende week staat de uitwedstrijd met Orion in Doetinchem op het programma. Sudosa-Desto, dat dit weekend niet in actie kwam, reist dan af naar Reflex uit Kampen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl