Del Grosso en Haverdings handhaven zich goed in Wereldbekerwedstrijd Antwerpen

De Drentse veldrijders Tibor Del Grosso en David Haverdings hebben zich bij de Wereldbekerwedstrijd in Antwerpen goed staande gehouden. Bij de Elite mannen eindigde Del Grosso als twaalfde, terwijl Haverdings beslag legde op de vijftiende plaats. Mathieu van der Poel won ditmaal de eeuwige tweestrijd van Wout van Aert.
David Haverdings
David Haverdings, eerder in actie tijdens dit veldritseizoen © ANP/BELGA PHOTO DAVID STOCKMAN
Vorige week reed Tibor Del Grosso uit Eelde ook al een Wereldbekerwedstrijd, toen in het Zeeuwse Hulst. Toen eindigde de 19-jarige Drent op de zestiende plaats. Ook toen won Mathieu van der Poel.
David Haverdings uit Zuidlaren reed een knappe wedstrijd. Hij reed een knappe inhaalrace. Hij stond 32ste in de beginfase en eindigde als vijftiende.

Dames Elite

Iris Offerein uit Meppen reed bij de dames de Wereldbekerwedstrijd in Antwerpen. Zij eindigde op de 32ste plaats. De winst bij de dames ging naar de Nederlandse Fem van Empel. Het podium was helemaal oranje want Puck Pieterse en Shirin van Anrooij eindigde op de tweede en derde plaats.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl