Zure nederlaag VKW door late strafschop: 'We hadden een punt verdiend'

De voetballers van VKW uit Westerbork hebben in de Vierde Divisie A een zure nederlaag geleden tegen Be Quick 1887 uit het Groningse Haren. De ploeg van trainer Bernd van Bolhuis deed absoluut niet onder voor zijn tegenstander, maar door een late strafschop verloor VKW wel met 1-0.
VKW druipt af
VKW had een punt verdiend, maar gaat toch onderuit tegen Be Quick 1887 (Foto: Archief) © RTV Drenthe
"We hadden een punt verdiend." Dat was de terechte conclusie van trainer Bernd van Bolhuis na afloop van Be Quick 1887-VKW. De ploeg uit Westerbork leek een puntje bij te schrijven, maar in de 89ste minuut wees de scheidsrechter alsnog naar de stip.
Robert Veen gleed uit en kreeg de bal tegen zijn arm, aldus de scheidsrechter. "Ik heb het niet gezien", aldus Van Bolhuis. "Maar ik hoor ook verhalen dat hij de bal überhaupt niet heeft aangeraakt. Het is hoe dan ook zuur."

VKW blijft hekkensluiter

VKW blijft in de Vierde Divisie steken op zeven punten, nu uit veertien duels. Het gat naar de veilige 12e plaats (Heino) is met vier punten nog wel te overzien. Volgende week speelt VKW de laatste wedstrijd voor de winterstop. De ploeg van trainer Bernd van Bolhuis treedt dan thuis aan tegen Westlandia.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl