Hoogeveen rekent al voor rust af met RKVV Velsen: 0-4

vv Hoogeveen
vv Hoogeveen viert één van de vier treffers in Velsen © vv Hoogeveen
VOETBAL - VV Hoogeveen heft zondag zijn vijfde opeenvolgende overwinning gepakt. In Velsen tegen RKVV werd het 0-4 voor de ploeg van trainer Nico Haak. Was het zo makkelijk als de uitslag doet vermoeden? Ja, vond Haak.
"Het had bij rust zelfs 0-6 of 0-7 kunnen staan. Daar was mijn collega van RKVV het wel mee eens." Al na vijftien seconden lag de bal in het net. Het was Jim Veltmaat die scoorde. Daarna ging het snel in de eerste helft. De doelpunten werden gemaakt door Sil Kuurman, Menno Heerkes en Louis Vijfhuizen.
"In de tweede helft hebben we geen risico's meer genomen", aldus Haak. Door de zege staat Hoogeveen nu op de derde plaats in de Vierde Divisie A. Concurrent HBS won met 0-1 van Heino, terwijl RKAVV met 2-0 van VOC won.
En laat volgende week de wedstrijd Hoogeveen-RKAVV op het programma staan. " Dat wordt wel een wedstrijdje. Ik vind RKAVV een goede ploeg. Dat wordt een mooie afsluiter voor de winterstop."