1E: Doelman Ebeltjes scorende held van SVBO, Rolder Boys scoort niet tegen NEO

VOETBAL - In de Eerste Klasse E won GOMOS met 0-2 van Roden. Daar stonden ook de camera's van Onze Club. De camera's stonden niet bij Rolder Boys-NEO en GVAV Rapiditas-SVBO. Laatstgenoemde wedstrijd werd spectaculair 3-3. Rolder Boys en NEO scoorden niet. De wedstrijd vv Emmen-Germanicus werd afgelast.
Ebeltjes en Gerdes SVBO
Doelman Lennon Ebeltjes maakte in de slotfase de 3-3 voor SVBO (Foto: Archief) © RTV Drenthe
GVAV Rapiditas-SVBO 3-3
Na het kansloze verlies van vorige week tegen NEO uit Borne, herpakte de ploeg uit Barger-Oosterveld zich enigszins. Nummer twee GVAV Rapiditas leek een makkelijke middag tegemoet te gaan. Het kwam in de negende minuut al op voorsprong door een doelpunt van Ingmar Liezenga.
In de tweede helft werd het zelfs 2-0 en 3-0. SVBO, dat twee weken nog het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi won, kwam sensationeel terug. Binnen een kwartier werd er drie keer gescoord. Man van de wedstrijd was Lennon Ebeltjes die in de laatste minuut bij een vrije trap naar voren ging en de 3-3 maakte.
Rolder Boys-NEO 0-0
In de eerste helft kreeg NEO uit Borne de beste kansen, maar wist de mogelijkheden niet te verzilveren. Naarmate de tweede helft vorderde, kreeg Rolder Boys ook mogelijkheden. Zeker in de laatste twintig minuten kreeg de thuisploeg kansen om de wedstrijd te beslissen. NEO wankelde, maar uiteindelijk bleef het 0-0. Rolder Boys blijft elfde op de ranglijst na het gelijke spel.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl