'Elk dorpje heeft altijd één goede speler, die moet je uitschakelen'

Assenaar Germain Beck is te gast in de tweede Onze Club Podcast
Assenaar Germain Beck is te gast in de tweede Onze Club Podcast © RTV Drenthe / Stijn Steenhuis
Tot aan de lente komt RTV Drenthe iedere dinsdagmiddag met een gloednieuwe podcast over amateurvoetbal in Drenthe én het gelijknamige tv-programma van de provinciale omroep.
Van de Pupil van de Week tot de 'Zaagmans' uit de fraaie vierde klasse, alles komt voorbij. Ook hoor je vermakelijke fragmenten uit Onze Club en natuurlijk het laatste nieuws.
De tweede gast in de nieuwe podcast is Germain Beck uit Assen. De voormalig vedette van FC Assen spreekt onder meer over zijn spelerscarrière, maar ook over de uitdagingen die hij heeft als trainer van eersteklasser vv Hoogezand. Daarnaast gaat host Stijn Steenhuis in op een opmerkelijke transfer vanuit Geesbrug en sidekick Tom Meijers bespreekt zijn 'leermeester' Alfred Tent én een zorgelijke ontwikkeling in het amateurvoetbal. Iets waar Beck het roerend mee eens is.
Beluister hier de tweede aflevering van de Onze Club Podcast:
Onze Club Podcast - Germain Beck (Hoogezand / LTC)
Naast de gespreksonderwerpen van de gasten, gaat het drietal in op opmerkelijke momenten van het afgelopen voetbalweekend en kijkt het vooruit naar onder meer: EHS'85 - Zwartemeerse Boys, de penibele positie van SVN'69 uit Nijeveen en Beck heeft tips voor Beilen, dat nog maar één punt heeft verzameld in tien wedstrijden.

Abonneer je op deze podcast

Mis niets van het amateurvoetbal en volg de Onze Club Podcast. Het is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.