Unitas deelt punten met tweede team E&O/Hurry-Up, grote zege dames E&O

Dames E&O
De dames van E&O blijven bovenin meedraaien © Marchel Frome
HANDBAL - De dames van E&O hebben een eenvoudige zege geboekt op DSS uit Heemskerk. In Emmen werd er met 35-20 gewonnen. Het Drents onderonsje tussen Unitas uit Rolde en het tweede van E&O/Hurry-Up eindige gelijk, 22-22.
Op voorhand was het combinatieteam de grote favoriet in deze wedstrijd. E&O/Hurry-Up staat namelijk derde in de 1e Divisie en strijd met V&L en Aristos mee om het kampioenschap. Unitas, dat achtste staat, kon echter goed meekomen met de provinciegenoot en Roldenaren sleepten uiteindelijk een punt uit het vuur, 22-22.
Het verschil tussen de dames van E&O en DSS was voor vandaag ook maar drie punten, maar het machtsverschil op het veld was enorm. De ploeg van trainer Henrik Bergholt overklaste de tegenstander en won met 35-20.
Volgende week spelen de dames tegen MHV, dat op de vierde plaats staat in de 1e Divisie, een boven E&O. De heren van Unitas reizen af naar Houten en het combinatieteam speelt in en tegen Aalsmeer.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.