Jeroen Veldmate: 'Het mag nu wel een keer gaan knallen'

Jeroen Veldmate na RKC
Jeroen Veldmate vindt dat het tijd is voor een stevig gesprek © RTV Drenthe/René Posthuma
VOETBAL - Jeroen Veldmate, de captain van FC Emmen, was na afloop van het verloren duel in Waalwijk furieus over de prestatie van de Drentse club. "Het leek alsof we niet klaar waren voor het duel en het leek alsof zij harder liepen dan wij. Op die manier vielen ook die doelpunten. Na een simpele één-twee lopen zij harder door dan wij, komt er een voorzet en hebben ze alle tijd en ruimte om een voorzet te geven én te scoren."
Volgens de centrale verdediger lag dat niet aan het gemis van Miguel Araujo. "Nee, dat vind ik veel te simpel. Het is ook niet de eerste keer dat ons dit overkomt na een goede prestatie. Ik vind het ongelooflijk dat we zo spelen na afgelopen dinsdag (FC Emmen won toen met 1-0 van PSV, red.). Kennelijk lukt het niet als het uit ons zelf moet komen. In thuisduels worden we naar voren gestuwd en lukt het ons wel."
"Het is tijd voor een goed gesprek. Dat hebben we na elke wedstrijd wel en dan benoemt Dick Lukkien ook altijd wel man en paard, maar het is nu misschien weleens goed dat het gaat knallen", besluit Veldmate.
Jeroen Veldmate: 'Het mag nu wel een keer gaan knallen'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl