VKW verliest ruim van directe concurrent De Zouaven

VKW
Trainer Bernd van Bolhuis vond dat zijn ploeg met de verkeerde mentaliteit begon (Foto Archief) © RTV Drenthe
VOETBAL - VKW uit Westerbork heeft in de strijd tegen degradatie in de Vierde Divisie A geen goede zaken gedaan. Het verloor tegen directe concurrent De Zouaven met maar liefst 4-1. Een domper, zeker na de stunt vorige week tegen koploper HBS. "Zeker de eerste helft was onder de maat", aldus trainer Bernd van Bolhuis.
"Ik heb gisteren FC Emmen gezien. De woorden die trainer Dick Lukkien vertelde over zijn ploeg, was ook van toepassing op ons in de eerste helft. Het mag duidelijk zijn, Van Bolhuis was niet blij met de eerste helft. "We lieten onszelf veel te makkelijk opzijzetten waardoor de wedstrijd in de eerste helft al gespeeld is." Binnen 25 minuten was het al 2-0 via Alex Wagenaar en Rick Spaansen.

Tweede helft wel met pit

Over de tweede helft was Van Bolhuis wel te spreken. Toen speelden we met meer pit, maar in plaats dat wij de aansluitingstreffer maakte, scoorde De Zouaven. Roy Hutter maakte nog wel een eretreffer, waarna De Zouaven ook nog 4-1 maakte via een penalty van Alex Wagenaar. Mart van Swieteren kreeg daarvoor een rode kaart.
Door de nederlaag is VKW weer hekkensluiter in de Vierde Divisie A met elf punten. De Zouaven uit Grootebroek staat nu veertiende met 12 punten.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl