1E: Germanicus haalt uit tegen Dalfsen, GOMOS wint van Rolder Boys

Reinier de Boer scoorde de winnende treffer voor Germanicus
Reinier de Boer scoorde driemaal tegen Dalfsen © RTV Drenthe/René Posthuma
VOETBAL - In de Eerste Klasse E blijven de Drentse ploegen onderin actief. Toch viel er sommige Drentse ploegen vanmiddag genoeg te juichen. Germanicus won met maar liefs 7-2, GOMOS won van Rolder Boys en Roden speelde gelijk,
Germanicus-Dalfsen 7-2
De ploeg uit Coevorden haalde flink uit tegen Dalfsen. Grote man bij de thuisploeg was Reinier de Boer met maar liefst drie treffers. Toch scoorde Dalfsen de 0-1 in de eerste helft via Erik Koedijk. Germanicus scoorde daarna tweemaal via Milan van der Weide en De Boer. Na rust stond het snel 3-2. Eerst scoorde Nance Hoogeveen, daarna was het raak aan de andere kant. Daarna begon het prijsschieten via Van der Weide, Hoogeveen en tweemaal De Boer. Germanicus staat nu op de tiende plaats met 12 punten.
GOMOS-Rolder Boys 1-0
Na de overwinning vorige week tegen Roden, mocht GOMOS opnieuw een overwinning bijschrijven. De ploeg van trainer Martin Drent won door een doelpunt van Jannes Siegers. GOMOS staat nu op de achtste plaats van de ranglijst. Rolder Boys staat twaalfde.
WVV-Roden 1-1
Roden heeft het traditiegetrouw lastig tegen WVV en was dan ook blij met een punt. Roden kwam op voorsprong via Nick ter Arkel. Toch kon het die voorsprong niet behouden. Het werd uiteindelijk 1-1 via Ramon Kuiper. Roden staat nu op de elfde plaats van de Eerste Klasse E.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl