Lubbers hoopt op rood-wit hart Locadia: 'We kunnen elkaar nu helpen'

Locadia
Ronald Lubbers hoopt op de komst van oud-PSV'er Jürgen Locadia © ANP / Jeroen Putmans
VOETBAL - De winterse transferwindow zit erop, maar toch hoopt FC Emmen zich nog te versterken met een aanvaller. De Drentse club zal zich dan moeten richten op een transfervrije speler. Iemand die het hoogst op het wensenlijstje staat is Jürgen Locadia, die sinds 1 januari zonder club zit, na zijn plotselinge vertrek uit Iran.
De naam van de geboren Emmenaar, die in zijn jonge jeugdjaren heel even bij FC Emmen speelde, zingt de laatste jaren wel vaker rond op De Oude Meerdijk. Sterker nog, er was twee seizoenen geleden ook wel contact met de voormalig PSV'er, maar tot een terugkeer naar zijn roots kwam het toen niet.
Lubbers erkent dat in deze window de naam van Locadia, naast die van Bas Dost, ook wel is gevallen. "Maar hij hoopt op dit moment op een andere bestemming. Maar als dat niet lukt, wie weet. Dat hebben we niet in de hand of onze aanhang moet met iets beginnen", aldus de voorzitter. "Dan denk ik niet meteen aan een crowdfunding, maar meer aan een soort charmeoffensief. Het zou in ieder geval geweldig zijn en ik denk ook dat we elkaar geweldig kunnen helpen. Hij komt hier vier maanden knallen, helpt ons en kan vervolgens alle kanten op."
Lubbers hoopt op rood-wit hart Locadia: 'We kunnen elkaar nu helpen'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl