Nederlagen voor dames E&O en heren Unitas

Dames E&O
E&O verloor met één punt verschil van MHV'81 © Marchel Frome
HANDBAL - In het Brabantse Mill kwamen de dames van E&O net tekort om een resultaat uit het vuur te slepen. De wedstrijd tegen MHV'81 werd met 27-26 gewonnen door de thuisploeg. Unitas verloor met 36-31 van Handbal Houten.
De dames van E&O knokten zich nog knap terug in de wedstrijd, nadat ze de rust in gingen met een 16-13 achterstand. De ploeg van trainer Henrik Bergholt kon de comeback nét niet voltooien en verloor uiteindelijk met een punt verschil. Ze staan na vanavond op de zesde plaats in de 1e Divisie A.

Unitas

Met het tweede team van Houten had Unitas uit Rolde een lastige tegenstander voor de boeg. Hun eerste team gaat aan de leiding in de Eredivisie, dus er loopt genoeg talent rond binnen deze club. Dat bleek ook vanavond, want de thuisploeg was met 36-31 te sterk voor de formatie van Henk-Jan Ottens. Unitas blijft op de achtste plaats staan in de 1e Divisie.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.