Weergaloze Tot houdt droom Hurry-Up levend

Boris Tot Hurry-Up
Uitblinker Tot wordt geknuffeld © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
Met drie speelrondes te gaan mag Hurry-Up nog hopen op plaatsing voor de Final4 van de BENE-League. Een weergaloze Boris Tot onder de Zwartemeerse lat kreeg vanavond nummer twee op de ranglijst LIONS op de knieën: 33-27 (17-12).
Na 1-4 kwam Hurry-Up bij 7-6 voor het eerst op voorsprong. Deze gaven de oranje-zwarten in het vervolg niet meer uit handen.
Vooral scorend was de thuisploeg op dreef. Runner-up LIONS stuitte vaak op Tot. De Kroatische goalie maakte met de Limburgse hoogvlieger op bezoek het verschil.

Gekke avond

"Dit was een gekke avond. Het was een geweldige verdediging vandaag en daardoor heb ik wat ballen kunnen stoppen. Het is niet niks om van LIONS te winnen. We zijn gelukkig", aldus uitblinker Tot.
Tien minuten voor tijd kwam LIONS terug tot 28-26. Valter Soares, vijfvoudig doelpuntenmaker Ronald Suelmann en Brent Riksten brachten het verschil met de titelhouder weer op vijf (31-26).

23 om 24 punten

"Ik was aan het begin van de avond al optimistisch", vervolgt Tot. "We hadden na donderdagavond tegen Hubo Handbal (34-27 verlies, red.) iets goed te maken. Natuurlijk denken we aan de Final4. Het is allemaal mogelijk. Zeker in Zwartemeer."
Weergaloze Tot houdt droom Hurry-Up levend
Hurry-Up is op 23 punten in de BENE-League gekomen. Met 24 punten staat Sporting Pelt op de gewilde vierde plaats. Aanstaande zaterdagavond gaan de mannen van Fiege op bezoek bij Bevo

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.