In de laatste minuut gaat VKW weer lullig onderuit in de Vierde Divisie

VOETBAL - Het is dit seizoen vaak hetzelfde liedje voor VKW in de Vierde Divisie A. Goed spelen, aanspraak maken op een puntje of meer, maar in de laatste minuut het deksel op de neus. Thuis tegen VOC uit Rotterdam leek de ploeg uit Westerbork op een 1-1 gelijkspel af te stevenen, maar in de 95ste werd het alsnog 1-2.
VKW druipt af
VKW stond na afloop weer met lege handen (Foto Archief) © RTV Drenthe
"Weer speelden we goed voetbal en ook vanmiddag waren we weer beter dan de tegenstander", vertelt trainer Bernd van Bolhuis. Maar zoals eerdit seizoen ging het in de blessuretijd mis. In de eerste helft was VKW al beter, vond Van Bolhuis, maar scoorde VOC via Tim Zeller.

Willems

In de tweede helft kwam VKW via Anjo Willems langszij. "Hij was weer belangrijk voor ons. En hij speelde ook een goede wedstrijd", aldus Van Bolhuis. Het doelpunt van Willems leek voldoende voor een punt, maar door een late corner en een klutssituatie voor het doel vloog de bal er voor VOC alsnog in.
Komende zaterdag speelt VKW de belangrijke wedstrijd tegen Alcides. " Dan moeten we er weer staan", aldus van Bolhuis. Alcides verloor vanmiddag met 4-1 van De Zouaven en staat nu dertiende met dertien punten. VKW is hekkensluiter met elf punten.