FC Emmen Podcast #22: 'Diemers is de belangrijkste man van FC Emmen'

De mannen van de FC Emmen Podcast
De mannen van de FC Emmen Podcast discussieerden vandaag lang over de rol van Mark Diemers © RTV Drenthe
FC Emmen voegde zaterdag een punt toe aan het seizoenstotaal door met 2-2 gelijk te spelen tegen Vitesse en dat was na een 0-2 achterstand een compliment waard. Helemaal omdat de Drentse club vrijwel de gehele voorhoede miste en tijdens het duel ook nog eens Lorenzo Burnet en Jeroen Veldmate zag uitvallen.
Volgens Dick Heuvelman was Emmen voor het resultaat wel veel dank verschuldigd aan Kjell Scherpen en scheidsrechter Nijhuis. "Hij floot nergens voor en dat speelde Emmen in de kaart."

Veendorp en Diemers

Volgens de routinier in de podcast was Veendorp de beste man aan Emmen-zijde. Daar kon de penningmeester van de fanclub van de middenvelder, Niels Dijkhuizen, zich wel in vinden. "Maar eerlijk gezegd vond ik Diemers beter. Hij is de belangrijkste man van Emmen."
De oud-Feyenoorder was niet voor het eerst dit seizoen de meest besproken speler in de podcast. "Het rendement moet omhoog", vindt Theo ten Caat. "Maar is dat niet een soort kip-en-ei-verhaal? De schuld bij een voorzet die niet wordt afgerond, ligt natuurlijk niet alleen bij de man van de pass", vindt Dijkhuizen.
Diemers verscheen overigens kort na het duel tegen Vitesse voor de camera en sprak ook over zijn eigen functioneren.

Tweet van de Week

Uiteraard gaat het panel weer voorspellen. Zit er een resultaat in tegen PSV in de beker of gaat Emmen zich volledig richten op het duel van komende zaterdag tegen Fortuna Sittard. In de 'Tweet van de Week' is een fan kritisch op de tactiek van Dick Lukkien.
Luister via de link hieronder naar de 22e podcast van het seizoen.
FC Emmen Podcast #22: 'Diemers is de belangrijkste man van FC Emmen'

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl