'Ik vind het ook wel weer lachen om een keer ergens anders te komen'

Patrick Eberhard is te gast in de Onze Club Podcast van deze week
Patrick Eberhard is te gast in de Onze Club Podcast van deze week © RTV Drenthe / Stijn Steenhuis
Tot aan de lente komt RTV Drenthe iedere dinsdagmiddag met de Onze Club Podcast. Een audioshow over amateurvoetbal in Drenthe én het gelijknamige tv-programma van de provinciale omroep. Van de Pupil van de Week tot de 'Zaagmans' uit de fraaie vierde klasse, alles komt voorbij. Ook hoor je vermakelijke fragmenten uit Onze Club en natuurlijk het laatste nieuws.
De vierde gast in de nieuwe podcast is Patrick Eberhard uit Emmen. Voorheen schitterend in het geelzwart van SVBO en het roodwit van vv Emmen. Inmiddels aanvoerder en sterkhouder van de trotse koploper in de vierde klasse D: EHS'85. In de podcast van deze week zwengelt hij hoogstpersoonlijk de discussie over het weekendvoetbal aan. Is dat nou iets positiefs? Of iets om je zorgen over te maken?
Beluister hier de vierde aflevering van de Onze Club Podcast:
'Ik vind het lachen om ergens anders te komen' | Patrick Eberhard (EHS'85) | Onze Club Podcast
Daarnaast gaat host Stijn Steenhuis in op de puntenpakkers in het amateurvoetbal. Vlaggenisten die nog wel eens een oogje dichtknijpen als de laatste man iets te laat stapt. Sidekick Tom Meijers bespreekt de oververhitte trainerscarrousel in Drenthe, komt met een nieuwe quiz en hoopt SC Roswinkel aan een nieuwe hoofdtrainer te helpen. Hij komt zelfs met een suggestie. Kortom: luisteren dus!

Abonneer je op deze podcast

Mis niets van het amateurvoetbal en volg de Onze Club Podcast. Het is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl