Dick Lukkien: 'Elke trainingsdag is weer spannend'

Dick Lukkien
Dick Lukkien was niet te spreken over de eerste helft van zijn ploeg in Eindhoven. 'In de tweede helft hebben we ons goed hersteld.' © ANP / Cor Lasker
VOETBAL - FC Emmen-trainer Dick Lukkien was na afloop van de bekernederlaag tegen PSV niet te spreken over de eerste helft, waarin de Drentse ploeg volgens de trainer onder niveau speelde. "Na rust hebben we met meer bravoure gespeeld en hadden we na de goal van Mark Diemers zelfs nog mogelijkheden op de 2-2. Na de 3-1 was het klaar en ging de blik naar zaterdag."
De grote vraag is of Lukkien komende zaterdag, in het competitieduel tegen Fortuna Sittard, weer kan beschikken over één of meerdere spelers die tegen PSV nog ontbraken wegens blessures. "Die hoop heb ik zeker, maar ik ga niet zeggen op wie mijn hoop is gevestigd want dan kan het alleen maar tegenvallen."
"Wat dat betreft is elke trainingsdag wel spannend", vervolgt Lukkien. "Niet zozeer wie er in de kleedkamer zit, maar wel wie ook daadwerkelijk mee kan trainen."
Dick Lukkien: 'Elke trainingsdag is weer spannend'

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.