'Voor de wedstrijd liet ik een dienblad met dat spul rondgaan in de kleedkamer'

Ben Batterink is de vijfde gast in de Onze Club Podcast
Ben Batterink is de vijfde gast in de Onze Club Podcast © RTV Drenthe
Tot aan de lente komt RTV Drenthe iedere dinsdagmiddag met de Onze Club Podcast. Een audioshow over amateurvoetbal in Drenthe én het gelijknamige tv-programma van de provinciale omroep. Van de Pupil van de Week tot de 'Zaagmans' uit de fraaie vierde klasse, alles komt voorbij. Ook hoor je vermakelijke fragmenten uit Onze Club en natuurlijk het laatste nieuws.
De vijfde gast in de nieuwe podcast is Ben Batterink. De flamboyante hoofdtrainer van VVAK staat zowel in de kleedkamer als voor de podcastmicrofoon zijn mannetje. Ook de camera's van Onze Club schuwt hij niet. In de podcast gaat hij in op zijn liefde voor amateurvoetbal. De liefde die over leek en toch weer stiekem werd wakker gekust in Alteveer-Kerkenveld. Wat drijft hem? Waarom niet op zaterdag met de vrouw Hoogeveen in, maar langs de lijn bij een duel in de vijfde klasse G?
Beluister hier de vijfde aflevering van de Onze Club Podcast:
'Ik liet een dienblad rondgaan in de kleedkamer' | Ben Batterink (VVAK) - Onze Club Podcast
Daarnaast gaat host Stijn Steenhuis in op de wereldtreffer van Jonas Nijland van VKW, die in de derby tegen Alcides op weergaloze wijze het net vond. En ook de doelpunten van Mark van Bergen (HOVC) en Jozef Brink (WKE'16) komen voorbij. Sidekick Tom Meijers is zelf actief als voetballer bij vv Valthermond en hij bespreekt de verschillende trainerstypes. Zo heb je de zwijger, de doordenker en de recht voor z'n raper. Waar dat precies over gaat, dat hoor je in de vijfde Onze Club Podcast!

Abonneer je op deze podcast

Mis niets van het Drentse amateurvoetbal en volg de Onze Club Podcast. Het is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl