FC Emmen Podcast #24: Hoe Hans Westerhof de rode kaart van Mike te Wierik kon missen

De mannen van de FC Emmen Podcast
De mannen van de FC Emmen Podcast vragen zich af waar FC Groningen-technisch adviseur Hans Westerhof afgelopen zaterdag © RTV Drenthe
De 24e FC Emmen Podcast van het seizoen staat uiteraard de kelderclash tussen FC Groningen en FC Emmen, van afgelopen zaterdag, centraal. Het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel, waar de Drentse club na de rode kaart van Mike te Wierik het meest tevreden over was, al was er tot dat moment maar één team dat aanspraak mocht maken op de zege.
En dat hadden weinig toeschouwers verwacht halverwege het duel, want de eerste helft was - vanuit Emmens perspectief - heel zwak. Dick Lukkien zorgde er met een paar omzettingen voor dat de wedstrijd, die voor rust in handen was van FC Groningen, compleet kantelde in de tweede helft. Daarmee besliste de trainer van FC Emmen de tactische krachtmeting met zijn collega Dennis van der Ree in zijn voordeel.

Pas in blessuretijd bracht FC Groningen een extra spits

En dat was toch wel opmerkelijk, aangezien de 'Trots van het Noorden' sinds kort de hulp heeft van good-old Hans Westerhof. Maar waar was de adviseur van de technische staf? Want waar iedereen zat te wachten op aanvallende impulsen na het wegzenden van Te Wierik, gebeurde er eigenlijk niets. Pas in blessuretijd offerde Van der Ree een verdediger op voor een extra aanvaller. Kon Westerhof misschien geen contact krijgen met de bank of zat hij helemaal niet in het stadion en had hij de rode kaart gemist?
Benieuwd? Luister dan de FC Emmen Podcast via de link hieronder..
FC Emmen Podcast 24: Hoe Hans Westerhof de rode kaart van Mike te Wierik kon missen

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.