'We moeten er wel voor zorgen dat het niet alleen maar een avontuurtje wordt'

Durk de Jong is de zesde gast in de Onze Club Podcast
Durk de Jong is de zesde gast in de Onze Club Podcast © RTV Drenthe
Tot aan de lente komt RTV Drenthe iedere dinsdagmiddag met de Onze Club Podcast. Een audioshow over amateurvoetbal in Drenthe én het gelijknamige tv-programma van de provinciale omroep. Van de Pupil van de Week tot de 'Zaagmans' uit de fraaie vierde klasse, alles komt voorbij. Ook hoor je vermakelijke fragmenten uit Onze Club en natuurlijk het laatste nieuws.
De zesde gast in de nieuwe podcast is Durk de Jong. De beresterke centrale verdediger van vierde divisionist VKW weet hoe de hazen en ook zijn tegenstanders in het amateurvoetbal lopen. Met zijn 33 jaar een brok aan ervaring in de defensie en niet bang voor duels. In de podcast gaat hij in op 'VKW in wonderland'. Al waakt hij zelf liever voor die avontuurlijke instelling: "Wij spelen niet in de Vierde Divisie om er zomaar weer uit te gaan." Ook gaat hij in op wat er veranderd is dit seizoen bij de Börkers en laat hij zijn licht schijnen op diverse trainers uit Drenthe.
Beluister hier de zesde aflevering van de Onze Club Podcast:
'Het moet niet alleen een avontuurtje worden' | Durk de Jong (VKW) | Onze Club Podcast
Daarnaast gaat host Stijn Steenhuis in op de positie van Michel Kerkdijk. De trainer van vv Dalen presteert goed, maar zijn contract werd niet verlengd bij de Drentse tweedeklasser. Hoe kan dat en zit er een club in Drenthe verlegen om iemand als Kerkdijk? Sidekick Tom Meijers brengt met zijn gedicht een ode aan de voorstopper. Volgens hem de meest ondergewaardeerde positie in het amateurvoetbal. Waar dat allemaal toe leidt? Dat hoor je in de zesde Onze Club Podcast!

Abonneer je op deze podcast

Mis niets van het Drentse amateurvoetbal en volg de Onze Club Podcast. Het is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl