Luister hier live naar FC Volendam - FC Emmen

Niels Dijkhuizen en René Posthuma
Niels Dijkhuizen en René Posthuma verzorgen het commentaar © RTV Drenthe
Na het teleurstellende duel tegen Go Ahead Eagles, waarin FC Emmen toch nog een punt uit het vuur sleepte, wacht voor de Drentse club opnieuw een finale: in en tegen Volendam.
De oranjehemden zijn in het nieuwe jaar bezig aan geweldige revival. De mannen van trainer Wim Jonk stonden in de winterstop troosteloos onderaan met slechts zes punten uit 13 duels. In de laatste tien wedstrijden werden er 14 gepakt, waardoor Volendam is opgeklommen naar de 14e plaats. Met twintig punten heeft Volendam er twee meer dan Emmen.
De Drentse ploeg moet het vanavond, in tegenstelling tot vorige week, stellen zonder Mohamed Bouchouari, Miguel Araujo en Jeroen Veldmate. De eerste twee zijn geblesseerd en Veldmate is ziek. Mike te Wierik is weer terug van een schorsing en verder krijgen Julius Dirksen en Dennis Vos een basisplaats, net als Mickey van der Hart, Keziah Veendorp (aanvoerder), Lucas Bernadou, Jari Vlak, Mark Diemers, Ole Romeny, Richairo Zivkovic en Jeremy Antonisse.
Mis niets van FC Volendam - FC Emmen via de link hieronder...

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.