FC Emmen Podcast #27: 'Dit is de opvolger van Dick Lukkien'

FC Emmen
FC Emmen Podcast #27: Dit is de opvolger van Dick Lukkien © RTV Drenthe / ANP
Van een hosanna-sfeer is in de 27e FC Emmen Podcast van het seizoen niet echt sprake. Natuurlijk was de zege op Excelsior prettig en broodnodig, maar één zwaluw maakt van de Asser studio nog geen zomer. Bovendien ontbreekt René Posthuma, de host van de show. Hij verblijft op dit moment in het ziekenhuis.
Zijn rol wordt, overigens met verve, overgenomen door Niels Dijkhuizen die uiteraard stilstaat bij de misstanden op de werkvloer bij de NOS. In het verlengde daarvoor voelt Dick Heuvelman zijn collega-analist Theo ten Caat stevig aan de kaak over zijn dubieuze rol als speler van de BV Veendam, nu zo'n 23 jaar geleden.

Romeny in de spits tegen Sparta?

Natuurlijk wordt er uitgebreid gesproken over de wedstrijd tegen Excelsior en zijn beide mannen het eens over de verkiezing 'Man of the Match'. Ole Romeny verdiende de prijs, al moet hij van Theo ten Caat nog wel wat stappen maken. Is Romeny overigens de aangewezen persoon om de positie van de geschorste Richairo Zivkovic in te vullen tegen Sparta?
De mannen voorspellen niet alleen de uitslag van het duel van komende zaterdag, maar laten ook weten welke ploegen 18e, 17e en 16e worden.

Venijn in de staart

Maar het venijn van de 27e FC Emmen Podcast zit hem toch in de staart. De mannen komen met een zeer interessante uitsmijter. De nieuwe trainer, wellicht al volgend seizoen, was afgelopen zaterdag aandachtig toeschouwer. Benieuwd wie? Luister dan snel via de link hieronder..
FC Emmen Podcast #27: 'Dit is de opvolger van Dick Lukkien'

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.