Programma zaterdagvoetbal

Programma amateurvvoetbal
Bekijk hier het programma van het zaterdagvoetbal © RTV Drenthe
VOETBAL - De zaterdagvoetballers komen vandaag weer volop in actie. Bekijk hier het programma van vanmiddag en ontdek tegen welk team je favoriete ploeg in actie komt.
ACV en HZVV zijn komen dit weekend niet in actie in de 3e divisie en de 4e divisie. HZVV speelt dinsdagavond de inhaalwedstrijd tegen DETO.

Onze Club

De camera's van Onze Club staan bij twee zaterdagwedstrijden. In de 3e klasse D strijden Veenhuizen en Vitesse '63 in een rechtstreeks duel tegen degradatie. De gasten uit Koekange staan laatste met 12 punten uit 16 duels. Veenhuizen heeft 17 punten uit 16 wedstrijden en staat op een nacompetitieplek.
Verder staat er een camera bij NWVV tegen SCN. Ook die twee clubs vechten tegen degradatie. In de 4e klasse D begint deze wedstrijd al om 14:00 uur. SCN staat op een twaalfde plaats en dat betekent aan het einde van het seizoen degradatie naar de 5e klasse. De club uit Nieuwlande heeft 12 punten uit 14 duels. NWVV staat tiende met 15 uit 14 en die plek zou aan het einde van het seizoen een nacompetitieplek zijn.
Bekijk hieronder het volledige programma van vandaag.

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.