Eerste koppositie in HandbalNL League is voor Hurry-Up

Hurry-Up
Een vlag met het logo van Hurry-Up © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
HANDBAL - Door Tachos met 29-21 aan de kant te zetten is Hurry-Up uit Zwartemeer de eerste koploper in de HandbalNL League.
Met de Waalwijkers op bezoek maakte de thuisploeg voor rust het verschil. Na drie vrije weekenden liep Hurry-Up, waar een vijftal ontbrak, na 6-6 uit. Met zijn vijfde bepaalde Brent Riksten de ruststand op 18-11.

Matige partij

In helft twee kwamen de bezoekers uit Noord-Brabant vlot terug tot 18-14. Daarna sloeg Hurry-Up weer een gaatje. Met een fraaie draaibal zorgde Patrick Miedema weer voor de marge van zeven (22-15).
De mooie 4-4 van Patrick Miedema
"Het is goed dat je wint, maar het was een matige partij", aldus trainer/coach van de Zwartemeerders Joop Fiege. "Het was wat roestig, dat begrijp ik wel. Alleen bijna alle rebounds waren voor Tachos."

Uit naar Volendam

Fiege hoopt met Hurry-Up zo lang mogelijk mee te doen om de landstitel. De zes Nederlandse clubs uit de BENE-League spelen in de HandbalNL League om de schaal. In speelronde twee gaan de oranje-zwarten op bezoek bij Volendam.
"Die wedstrijd is weer belangrijker dan deze en als je zo speelt als vandaag wordt het lastig", besluit hij. Met twee punten gaat Hurry-Up aan de leiding. Competitiegenoten Aalsmeer en Volendam treffen elkaar morgenmiddag.
Joop Fiege na de eerste overwinning van Hurry-Up in de HandbalNL League

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.