Programma zondagvoetbal

Programma amateurvvoetbal
Bekijk hier het programma van het zondagvoetbal © RTV Drenthe
VOETBAL - De zondagamateurs komen vandaag weer volop in actie. Bekijk hier tegen welke ploeg je favoriete team vanmiddag moet spelen.
In de 4e divisie A staat een inhaalweekend op het programma. Alcides speelde zaterdagavond met 0-0 gelijk tegen Westlandia. VKW komt vanmiddag in actie. Hollandia komt in Westerbork op bezoek.

Onze Club

Vandaag staan de camera's van Onze Club bij drie wedstrijden. In de 1e klasse E ontvangt SVBO Germanicus. Beide ploegen strijden tegen degradatie. Germanicus staat een-na-laatste en heeft twee punten minder dan SVBO, maar ook een wedstrijd minder gespeeld.
In de 2e klasse K staat de topper tussen WKE'16 en Valthermond op het programma. Koploper Valthermond heeft vier punten meer dan nummer twee WKE'16, maar de Emmenaren hebben wel een wedstrijd minder gespeeld.
De derde camera staat niet in Drenthe, maar in Overijssel. In de 3e klasse A gaat Ruinen op bezoek bij Steenwijkerwold. Ruinen is de nummer twee en heeft zeven punten minder dan Steenwijkerwold. En dus moet Ruinen winnen om de strijd om de titel weer spannend te maken.
Onze Club begint vanavond om 18:30 uur, natuurlijk op TV Drenthe.
Bekijk hieronder het programma van vandaag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl