Ahmed El Messaoudi: 'We geven de moed niet op'

El Messaoudi
Ahmed El Messaoudi: 'We geven de moed niet op' © RTV Drenthe
VOETBAL - "Efficiëntie, dat was volgens mij het woord dat op deze wedstrijd geplakt mag worden", aldus Ahmed El Messaoudi na afloop van het met 0-2 verloren thuisduel van FC Emmen tegen Sparta. "We spelen aardig, scoren niet en geven de goals eenvoudig weg."
De middenvelder, die een half uur voor tijd inviel bij de thuisclub, maakte een frisse en gretige indruk en zorgde met loopacties in de diepte voor een paar gevaarlijke momenten. Eerst was hij met het hoofd dichtbij een treffer en daarna probeerde hij achter het standbeen langs Sparta-doelman Olij te verrassen. "Die kopbal was lastig. Ik kon niet echt kracht meegeven aan die bal."
"Het resultaat is natuurlijk een domper, ook al speel je tegen een goed elftal. De spanning blijft en we blijven in de gevarenzone. Maar opgeven is geen optie. We moeten strijden tot het allerlaatste moment en dat gaan we doen ook. We geven de moed niet op."
Ahmed El Messaoudi: 'We geven de moed niet op'

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.