VKW koestert punt: 'We gaan voor de nacompetitie'

VKW verliest
VKW sprokkelde weer een punt in de Vierde Divisie zondag © RTV Drenthe
VOETBAL - Hekkensluiter VKW heeft Hollandia vanmiddag op 1-1 gehouden. Zo naderen de blauw-witten in de vierde divisie Alcides tot op een punt.
Een achterstand bij rust maakte de thuisploeg in de tweede helft goed. Na een lange bal werd Anjo Willems in het strafschopgebied van middenmoter Hollandia gevloerd. De spits van VKW ging zelf achter de bal staan en faalde niet.

Ook wel eens lekker

"Daarna was Hollandia het meest gevaarlijk. Vaak dit seizoen verliezen we dit soort wedstrijden, maar nu trekken we een puntje over de streep. Dat is ook wel eens lekker voor de ploeg en ook de trainer", aldus trainer/coach van de formatie uit Westerbork Bernd van Bolhuis.
Volgens hem was een punt tegen de bezoekers uit Hoorn het maximale voor VKW. Van Bolhuis besluit: "We gaan voor de nacompetitie. We moeten veel energie in wedstrijden blijven stoppen."

Veertien om dertien

Na 22 wedstrijden staat VKW nog altijd laatste in de vierde divisie. Provinciegenoot Alcides heeft slechts één punt meer: veertien om dertien.