Programma zaterdagvoetbal

Programma amateurvvoetbal
Bekijk hier het programma van het zaterdagvoetbal © RTV Drenthe
VOETBAL - De zaterdagvoetballers komen vandaag weer in actie. Bekijk hier tegen welk team je favoriete amateurploeg vanmiddag in actie komt.
ACV komt na een weekendje vrijaf weer in actie. De nummer twee van de 3e divisie ontvangt vanmiddag Barendrecht. Die ploeg staat derde op drie punten achterstand van de Assenaren en GVVV, dat een beter doelsaldo heeft dan ACV.
In de 4e divisie B staat HZVV op de laatste plaats en ontvangt vanmiddag CSV Apeldoorn. Die ploeg heeft acht punten meer dan de ploeg uit Hoogeveen en staat elfde.

Onze Club

De camera's van Onze Club staan vanmiddag bij ACV-Barendrecht en bij de topper in de 2e klasse L tussen Drenthina en Velocitas 1897. Een wedstrijd tussen de nummers twee en drie van de ranglijst. Drenthina heeft één punt meer dan de ploeg uit Groningen.
Ook staat er vanavond een camera bij de topper in de zondag 3e klasse D tussen Sweel en SC Erica. De wedstrijd in Zweeloo begint om 19:30 uur en Sweel is de enige ploeg in Drenthe die dit seizoen nog niet heeft verloren. SC Erica staat vierde en heeft vijf punten minder dan koploper Sweel.
Bekijk hieronder het volledige programma van vandaag.
In verband met een storing is het programma tijdelijk niet beschikbaar.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl