HZVV blijft hekkensluiter in Vierde Divisie ondanks gelijkspel

VOETBAL - HZVV heeft de thuiswedstrijd tegen csv Apeldoorn met 0-0 gelijkgespeeld, maar blijft desondanks hekkensluiter (16e) in de Vierde Divisie B. Het kwam wel op een punt van nummer 15 Flevo Boys dat met 0-2 verloor van Berkum.
HZVV
HZVV schiet niet veel op met een puntje (Foto: Archief) © RTV Drenthe
Afgelopen dinsdag ging HZVV nog schlemielig onderuit tegen DETO met 1-0. Het doelpunt viel toen vlak voor tijd. Dat bleef vanmiddag HZVV bespaard, maar het kon zelf ook niet scoren. De beste kansen in de eerste helft was voor Apeldoorn, zo had Cem Köse de 1-0 voor het inschieten, maar hij miste. In de tweede helft waren de kansen schaarser en kon HZVV een puntje bijschrijven,
Concurrent sdv Barneveld won verrassend van Genemuiden en stijgt naar plek dertien met 23 punten. Olde Veste verloor met 0-4 van AZSV en heeft nu 20 punten. HZVV blijft steken op 18 punten. Volgende week speelt HZVV een uitwedstrijd tegen Swift in Amsterdam.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.