Hoogeveen-trainer Haak rekent zich na herovering koppositie niet rijk

vv Hoogeveen viert
vv Hoogeveen is weer koploper in de Vierde Divisie (archief) © vv Hoogeveen
VOETBAL - Spectaculair was het optreden van vierde divisionist Hoogeveen vanmiddag niet, maar door de 4-1 overwinning van de blauw-witten op Alphense Boys en de nederlaag van HBS tegen Westlandia staat de formatie van Nico Haak weer bovenaan.
Na 23 van 30 duels heeft Hoogeveen 47 punten, terwijl HBS en SJC er 45 hebben.
Al na zes minuten stond Hoogeveen na goals van Menno Heerkes en Alex Blekkink op 2-0. "Een furieuze start van ons. Dat was dikke prima", opent Haak complimenteus. "Maar daarna hebben we te lang achter de bal aangelopen."

Concurrent HBS

Na de aansluitingstreffer van Alphense Boys bracht Louis Vijfhuizen van Hoogeveen vlak voor rust de marge weer op twee. "Ook dat is een kwaliteit", beaamt de kritische trainer/coach van Hoogeveen. "In de tweede helft spelen we heel stabiel. Eigenlijk geven we niets weg. Wel moeten we in het slot, wanneer Alphense Boys meer risico neemt, vaker scoren."
"De uitslag is overtuigend, maar dat was ons spel niet. Toch is het een goede middag voor ons, want de concurrentie heeft punten laten liggen", besluit Haak.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.