Luister hier live naar SC Cambuur - FC Emmen

Niels Dijkhuizen en René Posthuma
Niels Dijkhuizen en René Posthuma doen verslag vanuit een ijskoud Cambuur-stadion © Lute Kiers
Hoe komt FC Emmen uit de interlandbreak en lukt het om punten te pakken tegen SC Cambuur? Voor het eerst ooit in de eredivisie speelt FC Emmen uit in Leeuwarden.
Begin januari kwam SC Cambuur op bezoek in Emmen. Die wedstrijd eindigde in een bloedeloze nul tegen nul. Het gat tussen de twee ploegen is voor aanvang van de wedstrijd vijf punten. Met zestien punten staan de Friezen onderaan in de eredivisie. De Drenten staan met 21 punten twee plekken hoger.

Met Lukkien

Na de vorige wedstrijd kondigde Dick Lukkien aan dat hij volgend jaar stopt als trainer van FC Emmen en de overstap maakt naar FC Groningen. De dagen nadat dit nieuws bekend werd, is er binnen de club overleg geweest of Lukkien het seizoen af kon maken als trainer van de Emmenaren. Op voorspraak van de spelersgroep is besloten dat Dick Lukkien het vertrouwen krijgt. Betalen 'zijn mannen' vandaag dat vertrouwen uit? Luister het live in ons wedstrijdverslag:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.