Mark Diemers hoopt vandaag op hulp oude club: 'Nao veure Fortuna'

Diemers
Mark Diemers hoopt op hulp van Fortuna Sittard vanmiddag © RTV Drenthe
VOETBAL - Mark Diemers vond dat Emmen gisteravond als collectief de overwinning naar zich toetrok in de degradatiekraker tegen Cambuur. "Er kwam een soort winnaarsmentaliteit in de ploeg nadat we op achterstand kwamen", aldus de man van de assist op de winnende goal van Jeroen Veldmate.
"Ik had al zeker op tien of meer assists kunnen staan dit seizoen. Ook in de eerste helft legde ik 'm wel aardig neer voor Ole, maar helaas scoorde hij niet. Maar al met al ben ik heel blij met het resultaat, niet in de laatste plaats voor de trainer. We hebben toch een onrustig weekje gehad, maar iedereen heeft kunnen zien dat het ons als groep weinig heeft gedaan, althans we hebben denk ik laten zien dat we vol achter de trainer staan."

'Dat het Cambuur-publiek dit zingt is voor mij een smetje'

De geboren Leeuwarder, toch een kind van Cambuur, stapte ondanks de zege toch ook een tikkeltje teleurgesteld van het veld. "Ik heb me wel gestoord een het publiek. "Ik heb hier de gehele jeugdopleiding doorlopen en de club heeft zelfs aan me verdiend. Toch werd er continu gezongen dat mijn moeder een hoer is. Dan denk ik dat je als supporter bij jezelf ten rade moet gaan. Dat vind ik toch wel een smetje op deze avond. Maar goed, ik ga zo lekker met drie punten op zak naar huis... tenminste als de banden nog onder mijn auto zitten."

'Nao Veure'

En vanmiddag kan de middenvelder, net als zijn teamgenoten, ontspannen kijken naar de verrichtingen van een andere concurrent. FC Groningen gaat op bezoek bij een andere oud-club van Diemers, namelijk Fortuna Sittard. Als die club wint, staat Groningen met nog zeven duels te spelen op zeven punten achterstand van Emmen. "Nao veure Fortuna", besluit Diemers dan ook met een lach, verwijzend naar het clublied van de Limburgers.
Mark Diemers hoopt nu op hulp oude club 'Nao veure Fortuna'

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.