WKE'16 heeft door nederlaag van Valthermond weer de beste papieren in 2K

WKE'16
WKE'16 heeft weer de beste papieren in de titelstrijd in de 2e klasse K © RTV Drenthe/René Posthuma
VOETBAL - WKE'16 heeft door de 5-1 zege op Sellingen de beste papieren op de titel in de 2e klasse K van het zondagvoetbal. De Emmenaren hadden daar wel de hulp van een andere concurrent voor nodig. Helpman versloeg namelijk koploper Valthermond met 1-0.
Door die resultaten lijkt Sellingen te zijn afgehaakt en zal het kampioenschap gaan tussen WKE'16, Valthermond en Helpman. Valthermond heeft 37 punten na 18 van de 24 wedstrijden, WKE'16 volgt met 36 uit 17 en Helpman heeft 33 uit 17. Sellingen staat vierde met 31 uit 18.

Valthermond

Twee invallers stonden aan de basis van de zege van Helpman tegen Valthermond. Kevin Hofman schoot twintig minuten voor tijd een voorzet van Joost de Graaf achter doelman Noah Sahetapy tegen de touwen.

WKE'16

Vorige week tegen Peize won WKE'16 met 5-1 en scoorde Harold Wolters er twee. Vanmiddag, in het thuisduel tegen Sellingen, werd het wederom 5-1 en maakte Wolters er drie. Met die goals is hij de nieuwe topschutter in de 2e klasse K, met veertien stuks. Wolters passeerde Erik Jan Veerbeek (Valthermond) die op dertien treffers staat.

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.