Julius Dirksen tot 2025 bij FC Emmen

Julius Dirksen
Dirksen krijgt instructies van Dick Lukkien © ANP
VOETBAL - Het aflopende contract van Julius Dirksen bij FC Emmen is met twee jaar verlengd. De 20-jarige verdediger, dit seizoen tot nu toe goed voor 24 wedstrijden in de Eredivisie, ligt nu tot de zomer van 2025 vast. De jeugdinternational strijdt met FC Emmen tegen degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie.
Dirksen speelde in de jeugd voor onder meer FC Twente, PEC Zwolle en Ajax. De verdediger stapte begin vorig jaar vanuit Amsterdam over naar FC Emmen. Trainer Dick Lukkien liet hem dit seizoen dertien keer starten in de competitie.
FC Emmen staat drie wedstrijden voor het einde van de competitie op de vijftiende plaats, net boven de degradatiezone. De ploeg van Lukkien heeft evenveel punten als Excelsior, de huidige nummer 16. De ploeg die als zestiende eindigt, moet de play-offs om promotie/degradatie in. FC Groningen en SC Cambuur zijn al gedegradeerd.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.