Meer mutaties bij Hurry-Up: Gracio blijft, Azenha stopt

Goncalo Gracio
De pijlsnelle Gracio blijft in Zwartemeer © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
HANDBAL - Goncalo Gracio (23) is ook na de zomer in het oranje-zwart van Hurry-Up te zien. De Zwartemeerders hebben het contract van de Portugese linkerhoek met een jaar verlengd.
Gracio is bezig aan zijn debuutseizoen bij Hurry-Up. In de zomer kwam hij over uit zijn thuisland. Gracio doorliep de jeugdopleiding van topclub Sporting Clube de Portugal.
De BENE-Leagueploeg kiest voor Gracio en niet positiegenoot René Jaspers. Laatstgenoemde kreeg een maand geleden net als doelman David Ferreira te horen na vijf jaar te moeten vertrekken. Jaspers staat in de belangstelling van het Duitse TuS Haren waar ook oud-speler van Hurry-Up Tim Remer speelt.
Een landgenoot van Gracio gaat stoppen. Dat is Tiago Azenha (29). De linkeropbouwer maakt al vijf seizoenen deel uit van Hurry-Up. Azenha blijft in Nederland en wil op zijn werk meer verantwoordelijkheden op zich nemen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.