Hurry-Up haalt Bijl terug en schuift meer jongelingen door

Hurry-Up
Het tenue van Hurry-Up aan een haakje © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
HANDBAL - Hurry-Up schuift voor aankomend seizoen drie talenten door naar de hoofdmacht. Ook halen de Zwartemeerders jeugdinternational Martijn Bijl (19) terug.
Bijl uit Emmer-Compascuum was afgelopen seizoen actief in Duitsland. Na een jaar bij de A-junioren van HC Bremen keert de opbouwer terug bij Hurry-Up waar hij al in de opleidingsploeg speelde.

Fusieploeg E&O/Hurry-Up

Naast Bijl sluiten in de zomer ook Emiel Hoogland, doelman Jorick Pol en Youri Braker door naar het vlaggenschip. Het drietal speelt dit seizoen voor fusieploeg E&O/Hurry-Up in de eredivisie.
Manuel Kremer van Hurry-Up: "Het wordt een steeds belangrijker speerpunt van de club om de talenten die we in de regio hebben gevormd een volgende stap in hun ontwikkeling aan te bieden. We willen hen de harde weerstand van BENE-Leagueniveau laten ervaren."

Hemmes voor de groep

"De samenwerking met E&O is ook essentieel gebleken. Deze jongens hebben dit jaar allemaal in de eredivisie de nodige minuten gemaakt en zijn nu klaar voor de volgende stap", besluit Kremer.
In het nieuwe seizoen staat Sven Hemmes voor de groep. Eerder deelde Hurry-Up het vertrek van René Jaspers, David Ferreira en Tiago Azenha. Laatstgenoemde stopt.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.