Uitslagen en standen zondagvoetbal

Uitslagen
Uitlagen zondagvoetbal © RTV Drenthe
VOETBAL - Hoogeveen ligt nog altijd op titelkoers in de Vierde Divisie A. De ploeg won met 3-1 van Velsen en is nog één speelronde verwijderd van het kampioenschap.
Alcides verloor met 5-1 bij Purmersteijn, terwijl VKW het in eigen huis niet wist te redden tegen Be Quick 1887: 1-3. In de 1E klasse E is de spanning onderin om te snijden. Roden komt nog altijd in aanmerking voor een plek in de nacompetitie. Vlak daarboven hebben SV Dalfsen, GOMOS en Rolder Boys nog zicht op rechtstreekse handhaving.
In de 3e klasse D was de sensatie compleet. Sweel moest winnen in Sleen, maar kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel, terwijl Twedo Gasselternijveen met 10-0 klopte en daarmee op doelsaldo de titel binnenhaalde.

Tweede klasse

HODO degradeerde uit de 2e klasse J. Ze moesten winnen, maar verloren met minimaal verschil in Beilen: 1-0. Peize heeft nog steeds zicht op lijfsbehoud in de 2e klasse K. De tweedeklasser speelde met 0-0 gelijk tegen ASVB en met dit resultaat moet Peize zondag vol aan de bak tegen Valthermond.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl