Aderlating voor FC Emmen: Keziah Veendorp mist halve finales nacompetitie

Keziah Veendorp
Keziah Veendorp mist de start van de nacompetitie, de vrees is dat hij helemaal niet meer in actie komt © Bart Stoutjesdijk
VOETBAL - Een flinke aderlating voor FC Emmen, want de Drentse club moet het voorlopig stellen zonder Keziah Veendorp. De middenvelder raakte tegen Feyenoord geblesseerd aan zijn knie en ligt er maximaal vier weken uit. De hoop is dat hij nog een rol kan spelen in de eventuele finale van de nacompetitie, maar de halve finale zal Veendorp missen.
Veendorp kwam dit seizoen in alle 33 eredivisieduels in actie. Eerst als rechtervleugelverdediger en later als verdedigende middenvelder.
FC Emmen begint volgende week woensdag aan de play-offs om lijfsbehoud. Eerst met een uitduel en zaterdag 3 juni is op De Oude Meerdijk de return. MVV of NAC wordt de tegenstander. Gisteravond stonden beide ploegen tegenover elkaar in de 1e ronde van de play-offs: In Breda werd het 1-0.
De andere duels in de 1e ronde (waaruit mogelijk de tegenstander van FC Emmen in de finale komt) waren: FC Eindhoven - Almere City 1-0 en VVV - Willem II 3-2.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl