Bas Dost heeft boodschap voor Mark Diemers: 'Hou ze in de eredivisie!'

Mark Diemers
Mark Diemers sprak na afloop van het duel in Utrecht lang met Bas Dost © RTV Drenthe
VOETBAL - Mark Diemers sprak na afloop van het duel in Utrecht (3-2 verlies) lang met Bas Dost, die een dringend verzoek had aan de creatieve middenvelder van FC Emmen. "Hou ze in de eredivisie!", aldus de huidige spits van de Domstedelingen en de oud-spits van FC Emmen, Heracles, SC Heerenveen, Vfl Wolfsburg en Sporting Portugal en Club Brugge.
"Hij vertelde me verder dat hij gecharmeerd is van me en dat hij ons dit seizoen vaak heeft zien spelen. Dat is leuk om te horen en wie weet, als we erin blijven, speelt hij volgend seizoen wel in het rood en wit van Emmen. Of hij mij er dan bij wil houden? Ja, daar hebben we het wel even over gehad", vervolgt Diemers die bij Utrecht koppend de 2-2 maakte.
De treffer bleek niet voldoende voor drie punten en ook niet voor een punt. "Maar daar ging het niet om", aldus de nummer 10 van FC Emmen. "We moesten heel blijven richting woensdag en dat is prima gelukt. Ik reis met vertrouwen af naar Breda en vind ook dat we meer kwaliteit hebben, maar dat zegt allemaal niets. Het verleden heeft ons geleerd dat veel eredivisieploegen, die ook meer kwaliteit hadden, toch degradeerden."
Bas Dost heeft boodschap voor Mark Diemers: 'Hou ze in de eredivisie!'

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.