HODO ontslaat trainer Eric Prins

Eric Prins
HODO en Eric Prins gaan volgend seizoen niet samen verder © RTV Drenthe
VOETBAL - HODO en trainer Eric Prins zijn volgend seizoen niet meer aan elkaar verbonden. Hoewel de intentie er wel lag om door te gaan hebben heeft de club toch besloten om het contract vroegtijdig te beëindigen.
Voor Prins kwam het besluit van HODO uit Hollandscheveld niet als een hele grote verrassing. "Natuurlijk is het heel jammer dat we niet door gaan, maar het gesprek dat ik onlangs had was niet het eerste overleg. Ik ben nu 25 jaar trainer en het is me nog nooit overkomen. Dit is dus de eerste keer en dat doet wel een beetje pijn. HODO is een fantastische club, maar we hebben afgelopen seizoen niet kunnen brengen wat we wilden en dat betekende directe degradatie."
Hoe de toekomst er voor Prins uit komt te zien is een vraag die zich nog lastig laat beantwoorden legt de trainer uit. "Ik weet het eigenlijk nog niet zo goed. Ik zie wel wat er op mijn pad komt. Mocht het een jaartje zijn zonder voetbal, dan is het niet anders, maar het liefst sta ik natuurlijk op het veld." HODO eindigde afgelopen seizoen onderaan in de 2e klasse J . In de laatste vier wedstrijden bleef er zicht op lijfsbehoud, maar de benodigde resultaten werden niet bereikt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl