Smilde’94 onderuit bij BNC; Buinen krijgt pak slaag van Siddeburen

Smilde'94
Smilde'94 speelt ook volgend seizoen in de 4e klasse © website Smilde'94
VOETBAL - Smilde'94 en Buinen openden de jacht naar een plek in de derde klasse. Smilde'94 ging op bezoek bij BNC en verloor met 4-3. Buinen ontving Siddeburen en kreeg een flink pak slaag: 1-6.
Daarmee is het avontuur in de nacompetitie voor beide teams voorbij. Waar Buinen, los van de goal van Marc Haandrikman in blessuretijd, heel weinig in de melk te brokkelen had, was Smilde'94 in de provincie Groningen dichtbij succes, maar dichtbij telt niet in het voetbal.
Smilde'94 nam wel de leiding in de beginfase dankzij een treffer van Silvan ten Cate, maar daarna nam BNC de wedstrijd overtuigend in handen. Na een 3-1 ruststand verkleinde Stefan Klok twintig minuten voor tijd de achterstand, maar opnieuw sloeg BNC toe. De treffer van Jens de Haan in de slotfase kwam te laat om de spanning nog terug te brengen. Hoewel de verschillen niet groot waren tussen beide ploegen, kwam het eindstation voor Smilde'94 in zicht.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.