Tennissers Suthwalda mogen landstitel in eigen huis prolongeren

Tennissers Suthwalda mogen landstitel in eigen huis prolongeren
Tennissers Suthwalda mogen landstitel in eigen huis prolongeren © TC Suthwalda
TENNIS - De mannen van TC Suthwalda uit Zuidwolde hebben zich geplaatst voor de play-offs van de eredivisie. Volgend weekend mogen zij op eigen terrein hun landstitel verdedigen. Ook in 2021 werd Suthwalda al landskampioen.
Plaatsing voor de play-offs was al zo goed als veiliggesteld. Als nummer twee ging Suthwalda gisteren de laatste speelronde in. Ondanks dat de mannen uit Zuidwolde met 5-1 van Naaldwijk verloren, wisten ze zich toch op die tweede plek te handhaven. Aan Drentse kant ontbraken Niels Visker, Jarno Jans en Sander Arends. Teamcaptain Floris Kilian zorgde samen met met Sander Jans in het dubbelspel voor de enige winstpartij.
Naast Suthwalda strijden volgend weekend in Zuidwolde ook Lewabo uit Benenden-Leeuwen, Leimonias uit Den Haag en Tennisclub Nieuwerkerk om de landstitel. Zaterdag wordt de halve finale gespeeld, zondag volgt de finale.

Max Houkes

Max Houkes uit Sleen heeft gisteren, in dienst van het Haagse Leimonias, de landstitel voor gemengde teams gewonnen. Zaterdag was Leimonias te sterk voor Naaldwijk en zondag in de finale won de ploeg uit Den Haag van Zandvoort.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl