Jari Vlak piekt op tijd: 'Klaar voor finale play-offs'

Jari Vlak
Jari Vlak © Cor Lasker, ANP
Het was een seizoen vol pieken en dalen voor FC Emmen-speler Jari Vlak. De Volendamse middenvelder startte het seizoen als basisspeler, maar moest na de komst van Mohamed Bouchouari regelmatig stuivertje wisselen met Lucas Bernadou. Geen van beiden wist echt een vaste waarde te worden voor langere tijd. Deels door blessures, maar ook zeker door de geleverde prestaties.
Maar door hard te trainen, geduld te hebben en een beetje geluk (door het wegvallen van zijn concurrenten) is Vlak tijdens de cruciale fase van het seizoen terug in het keurkorps van Dick Lukkien.
En hoe? Vlak was in beide halve finaleduels van de play-offs tegen NAC Breda één van de betere spelers van het veld en lijkt dus op tijd te pieken. "Het gaat goed met me inderdaad. Waar dat door komt? Ik zou het niet weten. Ik doe gewoon mijn best en mijn ding en dat ging de afgelopen wedstrijden wel lekker. Overigens moet je natuurlijk wel spelen om het te kunnen laten zien, zo simpel is het ook."
Volgens Vlak is FC Emmen in het tweeluik met Almere City FC, de tegenstander in de finale (vanavond en zondag), de favoriet. "Maar bij ons is de druk wel hoger. Toch denk ik dat wij daar wel mee om kunnen gaan. Wij zijn er klaar voor."

Live op Radio Drenthe

Almere City FC - FC Emmen is vanavond uiteraard live te volgen op Radio Drenthe. De uitzending begint om 19.30, het duel om 20.00 uur.
Jari Vlak piekt op tijd: 'Klaar voor finale play-offs'

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.