Romeny tekent voor drie jaar bij FC Utrecht

Ole Romeny
Ole Romeny tekent voor drie jaar bij FC Utrecht © ANP / Cor Lasker
VOETBAL - Ole Romeny verkast definitief naar FC Utrecht. De 22-jarige aanvaller van FC Emmen zette vandaag zijn handtekening onder een contract voor de komende drie seizoenen en is de eerste speler die ondanks de degradatie volgend seizoen op het hoogste niveau actief zal blijven.
Hij is bij de club uit de Domstad de vierde versterking voor komend seizoen na Souffian El Karouani, Mats Seuntjens en Adrian Blake. Mattijs Branderhorst en Marouan Azarkan volgen spoedig. Romeny maakt transfervrij de overstap van het gedegradeerde FC Emmen, waarvoor hij dit seizoen twaalf goals heeft gemaakt (elf in de competitie en één in de play-offs).

Doorontwikkelen

"Ole is een speler met veel creativiteit en techniek, die deze eigenschappen het afgelopen seizoen heeft kunnen koppelen aan rendement", zegt Jordy Zuidam, technisch directeur van FC Utrecht. "Hij is een ambitieuze speler en wil zichzelf graag ontwikkelen. Wij hebben het vertrouwen dat er nog veel rek in zijn kwaliteiten zit en gaan hem helpen bij het zetten van de volgende stappen in zijn ontwikkeling. Ole kan op meerdere plekken in de voorhoede uit de voeten en we zijn blij dat hij ons van extra offensieve stootkracht voorziet vanaf het komende seizoen."
Romeny speelde sinds februari 2022 voor FC Emmen. Daarvoor kwam hij uit voor NEC uit zijn geboortestad Nijmegen.

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.