Handbalzusjes Lisanne en Isabeau Kremer verruilen E&O voor SEW

230720_handbal_zusjes_kremer
Lisanne (links) en Isabeau (rechts) Kremer verlaten E&O voor SEW © SEW
HANDBAL - De handbalzusjes Lisanne (20) en Isabeau Kremer (17) uit Emmen maken de overstap van de damesploeg van E&O naar SEW uit het Noord-Hollandse Nibbixwoud. Beide speelsters waren geen dragende krachten van de eerstedivisionist, die komend seizoen zo graag wil promoveren naar het hoogste niveau.
Lisanne Kremer was tweede keepster bij E&O en zou komend seizoen een extra concurrente krijgen met Claudia ter Wal, die onlangs overkwam van eredivisionist Kwiek uit Raalte. Lisanne, die ook in Noord-Holland gaat wonen, hoopt bij eredivisionist SEW uit te kunnen groeien tot eerste keuze.

'Mooie toekomst voor de boeg'

Isabeau kan gezien worden als een creatieve speelster in de middenopbouw. Ze kwam met de A-junioren van E&O uit in de landelijke jeugddivisie en debuteerde al in de hoofdmacht van de Emmenaren in de eerste divisie. Isabeau maakt haar school in Emmen af en zal op donderdagmiddagen naar Nibbixwoud reizen.
"Ik verwacht dat beide meiden bij ons in de selectie uit worden gedaagd door de andere speelsters en daardoor gaan groeien in hun proces. Dit zijn twee talenten met een mooie toekomst voor de boeg", aldus SEW-coach Michael Vijverberg op de website van SEW.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.