Technisch manager Mike Willems per direct weg bij FC Emmen

Mike Willems
Mike Willems © RTV Drenthe
VOETBAL - Technisch manager Mike Willems en FC Emmen gaan per direct uit elkaar. De club meldt in een verklaring dat er 'een te groot verschil van inzicht is ontstaan over het te voeren beleid'.
FC Emmen meldt verder dat het zoekt naar een manier om het technisch beleid voort te zetten. De transferperiode, waarin FC Emmen spelers kan aantrekken, is nog geopend tot en met 31 augustus. Wie deze taak op zich neemt, is niet duidelijk.
Willems tekende in januari een contract voor anderhalf jaar bij de degradant. Daarvoor was hij tien jaar actief bij PEC Zwolle, ook als technisch manager en als scout. Na het door gezondheidsredenen tijdelijk terugtreden van voorzitter Ronald Lubbers kreeg Willems vanaf maart een dikkere vinger in de pap bij FC Emmen op technisch gebied. Zo was hij nauw betrokken bij het aanstellen van de nieuwe hoofdtrainer Fred Grim.
Voor Willems' komst was Michel Jansen technisch manager bij FC Emmen, maar ook hij en de club concludeerden in mei vorig jaar, krap een jaar na de aanstelling, dat het ging om een ongelukkig huwelijk. Ondanks het doorlopende contract braken Jansen en de clubleiding. Het vervolg met Willems duurde nog korter: na ruim een half jaar scheiden hun wegen.

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.