Freddy Quispel in de Onze Club Podcast: 'Soms ben je zelf een keer de Sjaak'

Freddy Quispel is te gast in de Onze Club Podcast
Freddy Quispel is te gast in de Onze Club Podcast © RTV Drenthe / Stijn Steenhuis
Dit voetbalseizoen komt RTV Drenthe wederom iedere dinsdagmiddag met de Onze Club Podcast. Een audioshow over amateurvoetbal in Drenthe én het gelijknamige tv-programma van de provinciale omroep. Vanaf 26 september iedere dinsdag in je favoriete podcast-app.
Als opwarmertje voor het nieuwe seizoen nemen podcastmakers Stijn Steenhuis en Tom Meijers een proloog op. Een vooruitblik op het nieuwe voetbalseizoen met uiteraard een spraakmakende gast uit het Drentse amateurvoetbal.
De aftrap van seizoen twee wordt namelijk verricht door Freddy Quispel. De aanvallende middenvelder van ACV is volgens zichzelf een open boek, al zouden wellicht niet veel mensen dat bij hem verwachten. Hij heeft het in de podcast over voetbalhumor en zal zich één grap altijd blijven herinneren: "Stond ie gewoon naar de tampeloeres van Michael te kijken."
Freddy Quispel - Onze Club Podcast S2E1
Host Stijn Steenhuis heeft een seizoensgids in elkaar geflanst en bespreekt de meest opmerkelijke transfers binnen het Drentse amateurvoetbal. Sidekick Tom Meijers, die nog een seizoen in het blauwwit van vv Valthermond te bewonderen is, heeft een literair kunstwerkje gemaakt voor nieuwelingen binnen Drentse selecties. Het credo? Vooral niet te druk maken!

Meepraten via de OCP-app

Vorig seizoen introduceerden Steenhuis en Meijers de Onze Club Podcast-app voor alle liefhebbers die niet uitgepraat raken over het amateurvoetbal in Drenthe. Wil je ook meepraten? Dat kan. Tik de host of de sidekick aan op sociale media en je wordt toegevoegd aan de Onze Club Podcast-app.

Abonneer je op deze podcast

Mis niets van het Drentse amateurvoetbal en abonneer je op de Onze Club Podcast. Die is te vinden in je favoriete podcast-app. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren op Spotify, iTunes of Apple Podcasts. Daar kun je je ook abonneren, zodat je geen aflevering hoeft te missen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl