Robert Oosting in de Onze Club Podcast: 'Ik zie die gasten soms vaker dan mijn vriendin'

Robert Oosting in de Onze Club Podcast
Robert Oosting in de Onze Club Podcast © RTV Drenthe / Stijn Steenhuis
Dit voetbalseizoen komt RTV Drenthe wederom iedere dinsdagmiddag met de Onze Club Podcast. Een audioshow over amateurvoetbal in Drenthe én het gelijknamige tv-programma van de provinciale omroep.
Podcastmakers Stijn Steenhuis en Tom Meijers trappen het nieuwe seizoen af met vv Drenthina-trainer Robert Oosting. Afgelopen weekend ging hij op eigen veld hard onderuit met zijn ploeg tegen vv Noordscheschut. In 28 minuten tijd kregen de Emmenaren liefst zeven doelpunten om de oren.
Oosting gaat erop in en vertelt ook over de mentaliteit van de jeugd van tegenwoording. Hoe gaat hij daar als trainer mee om? "Ik ben een mensenmens, dus soms leg je een arm om iemand heen. Maar ik kan ook streng zijn hoor. Dat verwachten mensen vaak niet."
Moet ook Drenthina een performance trainer aanstellen?
Host Stijn Steenhuis werpt een blik op de uitslagen van afgelopen weekend en merkt op dat veel degradanten uit de startblokken zijn geschoten. Zo wisten Nieuw Buinen en CSVC met 8-0 te winnen. De zaterdagtak van Alcides heeft de 'high score'.
Sidekick Tom Meijers is dit weekend volledig doorweekt van sportpark De Oude Ros gekomen en vertelt over het weer. De verkeerde tijd van het jaar komt er volgens hem weer aan. En voor het eerst in deze aflevering de Onze Club Recap.

Meepraten via de OCP-app

Vorig seizoen werd de Onze Club Podcast-app geïntroduceerd voor alle liefhebbers die niet uitgepraat raken over het amateurvoetbal in Drenthe. Wil je ook meepraten? Dat kan. Tik de host of de sidekick aan op sociale media en je wordt toegevoegd aan de Onze Club Podcast-app.

Abonneer je op deze podcast

Mis niets van het Drentse amateurvoetbal en abonneer je op de Onze Club Podcast. Die is te vinden in je favoriete podcast-app. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren op Spotify, iTunes of Apple Podcasts. Daar kun je je ook abonneren, zodat je geen aflevering hoeft te missen.
Robert Oosting (Drenthina) | S02A02 | Onze Club Podcast

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.