Remmert Verbrugge in de Onze Club Podcast: 'Is dat niet Jack Sparrow?!'

Een bekende haardos in de Onze Club Podcast
Een bekende haardos in de Onze Club Podcast © RTV Drenthe / Stijn Steenhuis
Dit voetbalseizoen komt RTV Drenthe wederom iedere dinsdagmiddag met de Onze Club Podcast. Een audioshow over amateurvoetbal in Drenthe én het gelijknamige tv-programma van de provinciale omroep.
Podcastmakers Stijn Steenhuis en Tom Meijers ontvangen de aalvlugge Remmert Verbrugge. De flankenflitser van SV Pesse met de kenmerkende rastaharen heeft een stapje terug gedaan, maar is nog altijd wekelijks te bewonderen in het groenwit.
Verbrugge vertelt over een bijzondere disciplinaire schorsing, zijn verschillende bijnamen en de verrassende reden achter zijn kapsel. Met een verleden bij onder meer vv Sweel, De Weide en SV Pesse weet Verbrugge eenvoudig mee te praten over het Drentse amateurvoetbal.
Remmert Verbrugge in de Onze Club Podcast: 'Toen werd ik twee weken geschorst'
Host Stijn Steenhuis stond afgelopen weekend langs de lijn bij het duel tussen DZOH en VKW. Het viel hem op dat een bepaalde krachtterm vaak te horen is. Moeten we dat normaal vinden en waar is de sociale controle langs het voetbalveld?
Sidekick Tom Meijers praat je bij over de Drentse clubs die vooralsnog feilloos zijn dit seizoen en heeft ook informatie ingewonnen bij een aantal bekenden van de gast, want waarom werd Verbrugge disciplinair geschorst? En waarom was hij ooit te laat in zijn tijd bij ZBC (het huidige vv Sweel)? Je hoort het in deze aflevering van de Onze Club Podcast.

Meepraten via de OCP-app

Vorig seizoen werd de Onze Club Podcast-app geïntroduceerd voor alle liefhebbers die niet uitgepraat raken over het amateurvoetbal in Drenthe. Wil je ook meepraten? Dat kan. Tik de host of de sidekick aan op sociale media en je wordt toegevoegd aan de Onze Club Podcast-app.

Abonneer je op deze podcast

Mis niets van het Drentse amateurvoetbal en abonneer je op de Onze Club Podcast. Die is te vinden in je favoriete podcast-app. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren op Spotify, iTunes of Apple Podcasts. Daar kun je je ook abonneren, zodat je geen aflevering hoeft te missen.
Remmert Verbrugge (SV Pesse) | S02A03 | Onze Club Podcast

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.