Hoogeveen weer op koers met knappe uitzege bij FC Rijnvogels

vv Hoogeveen
Louis Vijfhuizen, van vv Hoogeveen, snelt langs een speler van FC Rijnvogels. De blauwhemden wonnen met 0-1. © Martin van Dijk
VOETBAL - In de vorige speelronde werd Hoogeveen na een sterke serie door IJsselmeervogels weer met beide benen op de grond gezet, maar dat was slechts van korte duur. De confrontatie met FC Rijnvogels eindigde weer in een goed resultaat: 0-1.
Waar Hoogeveen in de eerste helft de betere ploeg was kwam dit in de score nog niet tot uitdrukking. Daar hoefden de toeschouwers in de tweede helft niet lang op te wachten toen Emil Bijlsma de ban vlak na rust brak voor de bezoekers.
Hoogeveen-trainer Stef Lamberink was content met het resultaat en ook over het spel dat Hoogeveen op de mat legde. "Wij zijn in vorm en laten goed voetbal zien en dan boek je ook resultaat. Het was wel spannend, want we kwamen natuurlijk wel onder druk te staan, maar gelukkig hielden we stand."

Gat met nummer 4 is maar 5 punten

Met de overwinning bivakkeert Hoogeveen momenteel op de 16e plaats in de Derde Divisie. De blauwhemden hebben 10 punten uit 9 wedstrijden. De aansluiting met de brede middenmoot, die begint bij nummer 4, is weer gevonden. Het verschil tussen Hoogeveen en die nummer 4 (SC Genemuiden) is maar 5 punten.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.